Personvernerklæring

Personvernerklæringen forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av Bærum Trafikkskole på bærumtrafikkskole.no og tilknyttede digitale kanaler.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer osv.

Dersom du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg, eller noe er uklart, ta gjerne kontakt med oss på barumtrafikkskole@gmail.com

Når og hvordan vi samler inn personopplysninger

Bærum Trafikkskole samler ikke inn personopplysninger utover IP-adresse med mindre du selv oppgir dette, f.eks. ved å kontakte oss via e-post eller kontaktskjema. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er i din interesse. Opplysningene fra våre kontaktskjema blir lagret i vår e-post barumtrafikkskole@gmail.com og i inntil seks (6) måneder i WordPress-databasen.

Hva brukes personopplysningene til?

Vi trenger opplysningene for å holde kontakt med deg og kartlegge dine behov for et mulig fremtidig kundeforhold. Dine personopplysninger brukes ikke til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvem som har tilgang på dataene

Det er kun vi i Bærum trafikkskole og våre leverandører når det er nødvendig, som har tilgang til personopplysningene. Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere og tredjeparter som har tilgang til opplysninger om deg, har adekvat informasjon for å sikre at de behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. I tilfeller hvor vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved en senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold.

Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap av historiske grunner.

Detaljer om tredjeparts leverandører

Følgende tredjeparts leverandører kan også innhente og lagre informasjon på bærumtrafikkskole.no

Google Analytics
Vi samler inn statistikk om hvordan tjenestene våre brukes. Google Analytics bruker informasjonskapsler slik at vi kan merke oss ditt brukermønster. Vi bruker dataen til å forbedre nettstedet og for å få mer kunnskap om hvilke av våre tjenester du er interessert i. Behandlingen av opplysningene gjør det mulig å lage en bedre brukeropplevelser for deg. Du kan lese mer om vår bruk av Cookies/Informasjonskapsler her.

Google Consent Mode v2
Verktøyet Google Consent Mode lar oss tilpasse vår sporingsaktivitet basert på brukerens samtykke. Hvis en bruker gir sitt samtykke til sporingsformål, tillater Consent Mode at Google Analytics å samle inn og behandle data i henhold til dette samtykket. Det er imidlertid viktig å merke seg at selv om en bruker ikke gir sitt samtykke, tillater Google Consent Mode fortsatt innsamling av anonyme data som ikke kan identifisere individuelle brukere. Disse dataene brukes til å generere generelle analyser og statistikker om nettstedets ytelse og brukermønstre, men inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon.

Kontakt via e-post, telefon og sms
Som kunde kan det hende at dialogen med oss foregår på e-post telefon og sms. Dette kan gjelder generelle ting rundt ditt kundeforhold. Eksempler på dette kan være bekreftelse av varer eller tjenester du har eller skal bestille. Din kontaktinformasjon og tekstlig korrespondanse lagres i disse tilfellene.

TABS Administrasjon- og bookingsystem
Vi bruker TABS som bookingsystem på vår nettside, slik at elever kan ha oversikt over sin konto og kjøretimer. Brukere har også mulighet til å bestille kjøretimer via TABS. Her får vi oversikt over betaling- og kontaktinformasjon.

Hotjar
Vi bruker Hotjar for å bedre forstå brukere av vårt nettsted´s behov. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å bedre forstå brukernes opplevelse (f.eks. Hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke lenker de velger å klikke, hva brukere gjør og ikke liker osv.) og dette gjør det mulig for oss å bygge og vedlikeholde tjenesten vår ved hjelp av tilbakemeldinger fra brukeren. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om brukernes oppførsel og deres enheter. Enhetens IP-adresse (behandlet under økten og lagret i en de-identifisert form), skjermstørrelse, enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografisk plassering (bare land) og det foretrukne språket som brukes til å vise nettstedet vårt. Hotjar lagrer denne informasjonen på våre vegne i en pseudonymisert brukerprofil. Hotjar er kontraktbundet til å ikke videreselge noen av dataene som er samlet inn på våre vegne. Ønskes du mer informasjon, så finnes det på Hotjar’s support-side.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i dine egne opplysninger. Du kan be om å få en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på barumtrafikkskole@gmail.com Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller du ikke har adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene.