Informasjon for elever på trafikkskolen

Velkommen som elev på trafikkskolen. Vi i Bærum Trafikkskole vil gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd med oss. Skulle det være ting du ikke er fornøyd med, tar du kontakt på barumtrafikkskole@gmail.com

Undervisningen hos oss følger læreplaner fastsatt av Vegdirekoratet.

En kjøretime er på 45 min, inkl føring av opplæringskort og oppsett av ny time. 45 min går veldig fort, derfor kjører vi som hovedregel 90 min (dobbelttimer) når man ført har kjøretimer.

Som elev på trafikkskolen har du tilgang til din TABSelev.

Du kan når som helst logge deg inn på TABS for å se en oversikt over din konto. Der finner du informasjon om neste kjøretime, du kan booke kjøretimer (kun dobbeltimer à 90 min) direkte hos din lærer, finne konto og betalingsinformasjon. Merk at ved booking av timer så må kjørelæreren din godkjenne timen for at den skal være gyldig.

Ved avbestilling av kjøretime

Avbestilling av kjøretime og obligatorisk trinnvurderingstime må skje senest kl 12.00 en virkedag før. Dvs har du en time som er satt opp på en mandag, må du avbestille den senest kl 12.00 på fredagen før. Ta direkte kontakt med din lærer, eller send en sms dersom læreren ikke svarer. Meldinger på facebook eller andre sosiale plattformer gjelder ikke, de sjekkes ikke daglig.

Sykdom

Ved akutt sykdom før kjøretimer/kurs må legeattest fremvises. Da gir vi 50% avslag på avtalt pris. Legeattesten må være sendt til oss innen 7 dager fra fraværet.

Blir din lærer syk skal du som elev få informasjon snarest mulig, og helst før klokken 12 dagen før.

Betingelser for pakketilbud

Dersom jeg ønsker å benytte meg av pakketilbudet må jeg lese om betingelsene for dette tilbudet. Denne informasjonen finner du på https://www.xn--brumtrafikkskole-uob.no/pakketilbud-barum/