Informasjon for elever på trafikkskolen

Velkommen som elev på trafikkskolen. Vi i Bærum Trafikkskole vil gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd med oss. Skulle det være ting du ikke er fornøyd med, tar du kontakt på barumtrafikkskole@gmail.com

Undervisningen hos oss følger læreplaner fastsatt av Vegdirekoratet.

En kjøretime er på 45 min, inkl føring av opplæringskort og oppsett av ny time.

Som elev på trafikkskolen har du tilgang til din TABSelev.

Du kan når som helst logge deg inn på TABS for å se en oversikt over din konto. Der finner du informasjon om neste kjøretime, du kan booke kjøretimer (kun dobbeltimer à 90 min) direkte hos din lærer, finne konto og betalingsinformasjon. Merk at ved booking av timer så må kjørelæreren din godkjenne timen for at den skal være gyldig.

Ved avbestilling av kjøretime

Avbestilling av kjøretime og obligatorisk trinnvurderingstime må skje senest kl 12.00 en virkedag før. Dvs at en time som er satt opp på en mandag må være registrert kl 12.00 på fredagen før. Ta kontakt med læreren direkte, og send gjerne en sms om læreren ikke svarer. Du kan også ringe eller sende en epost til kontoret.

Obligatoriske kurs som sikkerhetskurs på bane, og sikkerhetskurs på vei (glattkjøring og langkjøring) må avbestilles senest kl 12.00 tre virkedager før kurset skal starte. Dersom man ikke overholder fristen må alle avtaler betales i sin hele sum. Dette gjelder også førerprøven/oppkjøringen.

Betingelser for pakketilbud

Dersom jeg ønsker å benytte meg av pakketilbudet må jeg lese om betingelsene for dette tilbudet. Denne informasjonen finner jeg på https://www.bærumtrafikkskole.no