Pakketilbud Bærum trafikkskole

Pakkepris kr 19.000,-

Pakketilbudet inneholder:

  • Sikkerhetskurs på vei 4.1.2 og 4.1.3 (langkjøring)
  • Leie av bil til førerprøven
  • Sikkerhetskurs på bane 4 timer (glattkjøring) en time 45 min vil komme i tillegg for kjøring til/fra banen
  • 6 stk kjøretimer (6 x 45min)

Dette er ikke inkl i pakken:

NAF gebyr kr 1350,- Tabs gebyr kr 80,- og 4.1.1 Bilkjøringens risiko/ 4.1.4 Oppsummering og refleksjon kr 350,-

For å delta på obligatorisk opplæring kreves det et høyt nivå på kjøringen din, derfor trenger mange elever kjøretimer utenom pakken. Pakketilbudet er ikke en fastpris på hva førerkortet vil koste. Totalprisen er avhengig av hvor mange kjøretimer du trenger utover de 6 timene som er i pakken, hvor for du tilegner deg kunnskap/ferdigheter, samt mengde trening hjemme. Trafikklæreren kan fortelle deg mer om pakketilbudet når du møter til din første kjøretime. Se hele vår prisliste.

Ønsker du å bestille pakketilbud på telefon, når du oss på 671 40 010.

Viktig informasjon om pakketilbud hos Bærum Trafikkskole

Har du spørsmål om pakketilbudet vårt så kan du sende oss en e-post eller ringe 67 14 00 10

Hvis du velger pakketilbudet mottar du en faktura på e-mail. Som elev hos oss får du din egen elevkonto TABSelev.no. Der kan du logge inn og ha full oversikt over antall kjøretimer du har brukt, og hvor mye kreditt du fortsatt har igjen på pakken din. Det er elevens ansvar å ha kontroll på antall kjøretimer som er kjørt, og hvor mange timer som er igjen i pakken. Vi har ikke mulighet til å varsle elever eller foresatte når man går over antall timer i pakken. Det er ditt ansvar å følge med. Innbetalte pakker har en varighet på 12 mnd fra fakturadato. Pakkeinnskuddet kan refunderes innen 12 mnd mot et gebyr på kr 1500,- Innskuddet kan benyttes til trafikkopplæring i tre år fra innbetalingen fant sted, men refunderes kun de første 12 mnd.

Hvis du har noen spørsmål om pakketilbudet er det bare å ta kontakt.Hvordan komme i gang? Bestill din første kjøretime ved å trykke her.

Veien til førerkortet

Usikker på hva du må gjennom for å få førerkortet? Under kan du se en liten animasjon som viser prosessen fra start til slutt.