Pakketilbud for personbil (b)

I tillegg til våres vanlige priser kan Bærum Trafikkskole tilby pakkepris for deg som ønsker å bestille flere timer samtidig. Det kan være lurt å snakke med oss om hvilken av de tre pakkene som passer deg best.

 • Normal
 • 🚙 20 x kjøretimer a 45min (vi kjører alltid dobbelttimer 90 min)

  🪪 1 x førerprøve

  🦺 1 x Sikkerhetskurs på vei (eks 411/414 kr 1000)

  🦺 1 x Sikkerhetskurs på bane inkl NAF gebyr

  🚗 1 x kjøring til/fra sikkerhetskurs bane

  💰 2000 kr i rabatt
 • 31.400 kr
 • Viderekommen
 • 🚙 10 x kjøretimer a 45min (vi kjører alltid dobbelttimer 90 min)

  🪪 1 x førerprøve

  🦺 1x sikkerhetskurs på vei (eks 411/414 kr 1000,-)

  🦺 1 x sikkerhetskurs bane inkl NAF gebyr

  🚙1 x kjøring til/fra sikkerhetskurs bane

  💰1000 kr i rabatt
 • 24.400 kr
 • Ekspert
 • 🚙 6 x kjøretimer a 45min (vi kjører alltid dobbelttimer 90 min)

  🪪 1x førerprøve

  🦺 1 x sikkerhetskurs på vei (eks 411/414 kr 1000,-)

  🦺 1 x sikkerhetskurs på bane inkl NAF gebyr

  🚙1 x kjøring til sikkerhetskurs bane

  💰 500kr i rabatt
 • 21.700 kr

Ønsker du å bestille pakketilbud på telefon, når du oss på 923 37 838

Det kan bli nødvendig å sette opp kjøretimer utover pakken dersom nivået til eleven ikke er høyt nok for å kunne delta på Sikkerhetskurs på bane eller Sikkerhetskurs på vei. Kjøretimene vil da bli fakturert utenom pakken. Trinnvurderingstimer er vanlige kjøretimer som kan kjøres i pakken om nivået er godt nok. Førerprøve etter kl 16:00 /helg og kjøretimer etter kl 16:00 er det egne satser som vil bli fakturert utenom pakken.
Pakker refuderes ikke, og kan ikke overføres til andre elever. Pakken har en gyldighet på 12 mnd fra fakturadato etter at eleven har fylt 18år. Vurder nøye om pakketilbud passer for deg, det er mulig å kjøpe kjøretimer og kurs enkeltvis også. Har du spørsmål om våre pakker er du velkommen til å kontakte oss.
Det er vanskelig å skrive noe om hvor mange kjøretimer en elev vil trenge før nivået er godt nok til at vi lovlig kan starte med de obligatoriske sikkerhetskursene. For å delta på sikkerhetskursene krever Statens Vegvesen at eleven har et høyt nivå på kjøringen.
Læreplanen til Statens vegvesen sier dette om hvor elevens ferdighetsnivå skal ligge:
Før obligatoriske sikkerhetskurs påbegynnes skal kompetansen være nær det nivået hvor eleven kan kjøre selvstendig og oppfylle kravene til førerprøven. Eleven skal kunne kjøre effektivt og behagelig, miljøriktig og økonomisk i variert trafikkmiljø i god samhandling med andre trafikanter.
Hvor raskt du tilegner deg kunnskap og ferdigheter, samt mengdetrening hjemme er faktorer som avgjør totalprisen på et førerkort. Det er i trinnvurderingstimene lærer og elev avgjør om nivået er godt nok for å gå videre i læreplanen.
Følg med på din konto inne på TABS.no, der har du full oversikt over hvor mange kjøretimer du har hatt og hvor mange som er igjen i pakken. Du vil ikke bli varslet av trafikklærer når kjøretimene i pakken er brukt opp. Det er viktig å ha kontroll over dette selv.

Har du spørsmål om pakketilbudet vårt så kan du sende oss en e-post eller ringe 923 37 838

Hvordan komme i gang med kjøring? Bestill din første kjøretime ved å trykke her.

Veien til førerkortet

Usikker på hva du må gjennom for å få førerkortet? Under kan du se en liten animasjon som viser prosessen fra start til slutt.