Beste pakketilbud i Bærum

Vi ønsker å tilby den beste pakkeprisen på førerkort i Bærum! Vi har en obligatorisk pakke som inneholder alt du må ha for å ta førerkort.

Pakketilbudet inneholder

  • 2 stk veiledningstimer (45 min)
  • Sikkerhetskurs på bane 4 timer (glattkjøring)
  • Sikkerhetskurs på vei 13 timer (langkjøring)
  • Leie av bil til førerprøven

For å delta på obligatorisk opplæring kreves det et høyt nivå på kjøringen din, derfor trenger mange elever kjøretimer utenom pakken. Hvor mange kjøretimer man trenger totalt er avhengig av hvor for man tilegner seg kunnskap, samt mengde trening hjemme. Rabatten vår blir først lagt inn ved din førerprøve, dvs at du må ta hele den obligatoriske opplæringen hos oss før du har krav på rabatten.

Trafikklæreren vil fortelle deg mer om pakketilbudet når du møter til din første kjøretime. Du trenger ikke bestemme deg for om du ønsker pakketilbud med det samme. Ta noen kjøretimer først, deretter bestem deg for hva som passer deg best. Leie av bil er kun inkludert på ett forsøk på førerprøven.

Det beste tilbudet får du hos Bærum Trafikkskole! Se hele vår prisliste.

Mer informasjon om pakketilbud Bærum

Har du spørsmål om pakketilbudet vårt så kan du sende oss en e-post eller ringe 67 14 00 10

Pakketilbudet inneholder ikke gebyr til NAF kr 1200,- og Vegvesen. Det brukes en kjøretime til Sikkerhetskurs på bane. Hvis man velger pakketilbud mottar man en faktura på e-mail. Beløpet må innbetales i sin helhet ved begynnelsen av opplæringen. Som elev hos oss får du din egen elevkonto TABSelev.no. Der kan du alltid logge inn og ha full oversikt over antall kjøretimer du har brukt, og hvor mye kreditt du fortsatt har igjen på pakken din.

Hvis du har noen spørsmål om pakketilbudet er det bare å ta kontakt.

Hvordan komme i gang? Bestill din første kjøretime ved å trykke her.