Beste pakketilbud i Bærum

Vi ønsker å tilby den beste pakkeprisen på førerkort i Bærum! Startpakken inneholder alt du trenger for å komme langt på vei mot førerkortet. Vi har ubetjente kontorer, derfor kan vi tilby en lavere pris. Like bra, bare billig.
Se opp for andre pakketilbud med mindre innhold som kan virke billigere.

Pakketilbudet inneholder

  • 10 vanlige kjøretimer (45 min)
  • Sikkerhetskurs på bane (glattkjøring)
  • Sikkerhetskurs på vei (langkjøring)

Trafikklæreren vil fortelle deg mer om pakketilbudet når du møter til din første kjøretime. Du trenger ikke bestemme deg for om du ønsker pakketilbud med det samme. Ta noen kjøretimer først, deretter bestem deg for hva som passer deg best.

Det beste tilbudet får du hos Bærum Trafikkskole! Se hele vår prisliste.

Mer informasjon om pakketilbud Bærum

Har du spørsmål om pakketilbudet vårt så kan du sende oss en e-post eller ringe 67 14 00 10

Pakketilbudet inneholder ikke gebyr til NAF og Vegvesen. Det brukes en kjøretime til Sikkerhetskurs på bane. Hvis man velger pakketilbud mottar man en faktura på e-mail på kr 15535,- dette inkluderer NAF gebyr som man betaler når man er på glattkjøring. Beløpet må innbetales i sin helhet ved begynnelsen av opplæringen.

Du bør forvente å bruke mer tid på førerkortet enn det som er inkludert i pakketilbudet. 10 kjøretimer er ikke mye, de fleste trenger flere timer før de har nådd det ferdighetsnivået læreplanen krever og for å bestå en førerprøve. Uansett gir en pakkeløsning veldig god rabatt!

Som elev hos oss får du din egen elevkonto. Der kan du alltid logge inn og ha full oversikt over antall kjøretimer du har brukt, og hvor mye kreditt du fortsatt har igjen på pakken din.

Hvis du har noen spørsmål om pakketilbudet er det bare å ta kontakt.

Hvordan komme i gang? Bestill din første kjøretime ved å trykke her.