Ta din MC-utdanning i Bærum hos oss

MC-utdanning

Bærum trafikkskole starter MC-Utdanning våren 2018

Før du kan starte med MC-utdanning må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs. Dersom du er 24 år eller har B førerkort trenger du ikke dette.

Ledig stilling som trafikklærer

Motiverte trafikklærere søker ny kollega

Et av høydepunktene i vår arbeidshverdag er når våre elever har lykkes og består førerprøven. Deler du vår inspirasjon for jobben, ønsker vi en søknad fra nettopp deg.

Mørkekjøring Bærum

Mørkekjøring er en del av trafikalt grunnkurs, for å få rett til å øvelseskjøre vinterhalvåret må du gjennomføre både trafikalt grunnkurs og mørkekjøring. Dersom du har tatt trafikalt grunnkurs i sommerhalvåret (16.mars–31.okt), vil du motta bevis for øvelseskjøring med gyldighet til starten på vinterhalvåret. For å kunne øvelseskjøre etter 1. november må du gjennomføre mørkekjøring selv om du har bevis for øvelseskjøring for sommerhalvåret.

trafikalt-grunnkurs

Trafikalt grunnkurs Bærum

Vi på Bærum trafikkskole holder trafikalt grunnkurs hver måned. Det holdes trafikalt grunnkurs på begge våre avdelinger på Hosle og Gjettum. Hensikten med trafikalt grunnkurs er å gi en innføring i hva det vil si å ferdes i trafikken. Du må ha fullført trafikalt grunnkurs før du har lov til å starte privat øvelsekjøring hjemme eller på en trafikkskole. Er du på jakt etter trafikalt grunnkurs Bærum, da bør du lese mer her!

Tilhenger førerkort Bærum

Bærum trafikkskole AS tilbyr oppæring i BE og B96, som er de to type tilhenger førerkort som finnes til personbil. Det er mange spørsmål rundt hvilket tilhengerførerkort man bør velge, og hva som er forskjellen i opplæringen. Vi ønsker med dette innlegget å prøve å gjøre det litt enklere å velge hva man skal gå for.

Kjøreskole Gjettum

Bærum trafikkskole AS åpner ny avdeling på Gjettum 16.mars. Denne avdelingen ligger rett ved Gjettum t-banestasjon, det er altså veldig lett å komme seg til oss. Her vil vi tilby trafikalt grunnkurs, klasse B (også automatgir) tilhenger førerkort BE / B96 og lastsikringskurs. Ta kontakt med oss for et godt åpningstilbud. Vi blir din kjøreskole på Gjettum