Førerkort personbil klasse B – Manuell og automatgir

Bærum Trafikkskole tilbyr både manuell og automatgir!

Velg en trygg og sikker kjøreskole

Det skal føles trygt og sikkert å ta førerkort hos Bærum trafikkskole AS. Kjøreskolen er godkjent av Statens Vegvesen. Vi følger trafikkopplæringsforskriften og gjeldende lærerplaner. Lærerne ved Bærum Trafikkskole har bred erfaring, og kjenner Bærums området godt. Alle lærerne våre er godkjent av Statens vegvesen.

Vi lever av fornøyde kunder. Målet vårt er at du som elev skal trives og lykkes! Skulle det være at du er misfornøyd med undervisning eller en lærer, tilbyr vi deg en gratis time med en annen lærer.
Vi har altså 100% fornøyd garanti på undervisningen vår.

Vi tilrettelegger undervisningen din hverdag

Vi tilrettelegger undervisningen til elevens behov og ønsker, slik at du kan kombinere kjøretimer sammen med skole/jobb. Vi har faste møtesteder rundt omkring i hele Bærum. Du trenger derfor ikke komme til vårt kontor for å starte kjøretimen.  F.eks. møtes vi på skolen/jobb og avslutter et sted i Bærum etter avtale.

Den obligatoriske opplæringen består av 2 veiledningstimer, Sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) og Sikkerhetskurs på veg (langkjøring). Dette utgjør til sammen 19 timer.

Det er ikke billig å ta førerkort, men målet vårt er at du skal komme best mulig ut av det økonomisk. Bærum trafikkskole har rimelige priser, les mer om vårt unike pakketilbud. Det er lurt å kombinere kjøretimer med privat kjøretrening. Hvis du ønsker kan du få oppgaver som du kan trene på hjemme. Da er du best mulig forberedt til neste kjøretime. Vi samarbeider gjerne med foreldre/ledsagere med undervisningen. Sitt gjerne på en time også hvis det passer.

Førerkort personbil klasse B – Manuell og automatgir

Vi har nye moderne biler, du kan velge mellom VW Golf, Volvo v40, BMW 1-serie, Mercedes Benz C-klasse, Audi A4 og elevene sin favoritt Suzuki Swift sport. Hos Bærum Trafikkskole kan du ta førerkort personbil klasse B – Manuell og automatgir.

Førerprøve

Før førerprøven kan gjennomføres må det leveres inn søknad om førerkort. Dette kan du gjøre elektronisk på www.vegvesen.no, eller når du tar teoriprøven.  Teoriprøve kan gjennomføres inntil seks måneder før du fyller 18 år, mens praktisk prøve må gjennomføres etter fylte 18 år. Husk å ta med godkjent ID-bevis og penger til gebyrene hos Staten Vegvesen. Se pris for gebyrer her