Beste pakketilbud i Bærum

Vi ønsker å tilby den beste pakkeprisen på førerkort i Bærum! Skulle du ikke benytte deg av hele pakkens innhold vil du få dette refundert.  Pakketilbudet inneholder dette:

  • Sikkerhetskurs på vei 13 timer (langkjøring)
  • Leie av bil til førerprøven
  • Sikkerhetskurs på bane 4 timer (glattkjøring) inkludert kjøring til/fra banen
  • 6 stk kjøretimer (6x 45)

For å delta på obligatorisk opplæring kreves det et høyt nivå på kjøringen din, derfor trenger mange elever kjøretimer utenom pakken. Hvor mange kjøretimer man trenger totalt er avhengig av hvor for man tilegner seg kunnskap, samt mengde trening hjemme.

Trafikklæreren vil fortelle deg mer om pakketilbudet når du møter til din første kjøretime. Pakketilbudet må bestilles i starten av opplæringen.

Det beste tilbudet får du hos Bærum Trafikkskole! Se hele vår prisliste.

Mer informasjon om pakketilbud hos Bærum Trafikkskole

Har du spørsmål om pakketilbudet vårt så kan du sende oss en e-post eller ringe 67 14 00 10

Pakketilbudet inneholder ikke gebyr til NAF kr 1260,- og Vegvesen. Hvis man velger pakketilbud mottar man en faktura på e-mail. Beløpet må innbetales i sin helhet ved begynnelsen av opplæringen. Som elev hos oss får du din egen elevkonto TABSelev.no. Der kan du logge inn og ha full oversikt over antall kjøretimer du har brukt, og hvor mye kreditt du fortsatt har igjen på pakken din. Det er elevens ansvar å ha kontroll på antall kjøretimer som er brukt og hvor mange som er igjen i pakken. Vi har ikke mulighet til å varsle om man går over antall timer i pakken. Innbetalte pakker refunderes ikke, og har en varighet på 12 mnd fra fakturadato

Hvis du har noen spørsmål om pakketilbudet er det bare å ta kontakt.

Hvordan komme i gang? Bestill din første kjøretime ved å trykke her.

Prossessen du må gjennom for å ta førerkortet

Usikker på hva du må gjennom for å få førerkortet? Under kan du se en liten animasjon som viser prosessen fra start til slutt.